MOTURIST start Click here for the English version of this page
Paul Wesseler uit Deventer heeft een Moturist P3. Volgens Paul is het één van de enige twee P3s die ooit gebouwd werden. Eerst had hij hem aan een  Moto Guzzi V7Special gekoppeld, later hing hij hem aan een Moto Guzzi Hydro-Convert.

In de loop van vele jaren van intensief gebruik is het zijspan behoorlijk gemodificeerd en aangepast aan Paul's veranderende behoeften.

Het aantal stoeltjes ging van drie op een rijtje naar één. Er werden zijraampje aangebracht en bovenop de kofferbak kwam een bagageplank (die als spoiler werkt wanneer hij niet is beladen).
Moturist P3 / V7 Special - © Paul Wesseler
Dat Paul niet uitsluitend verharde wegen berijdt met zijn Moturist combinatie mag blijken uit deze foto's gemaakt tijdens een dagje Belgische Ardennen.
Een Belgisch avontuur
Paul doet jaarlijks mee aan de Jumbo Run, eerst in België, later ook in Nederland. Natuurlijk wordt er elk jaar minstens één foto van zijn combinatie gemaakt, ze geven een mooi beeld van de ontwikkeling van Paul's span.
Bij de Jumbo Run
Moturist P3 - © Paul Wesseler
Moturist HOME English
Moturist START Nederlands
Terug naar de eigenaren pagina Ga voor meer foto's van Paul Wesseler naar de foto galerie Click here for the English version of this page
MOTURIST START Nederlands MOTURIST home English
START HOME